Ολοκληρώθηκε με μηδενικά κρούσματα μία ακόμα σειρά ελέγχων, στους οποίους συχνά η διοίκηση του Οργανισμού  Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) υποβάλλει εργαζόμενους και συνεργάτες για τον εντοπισμό πιθανών κρουσμάτων Covid-19, με στόχο την ασφαλή λειτουργία του Οργανισμού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τις εγκαταστάσεις μας, επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ, Απόστολος Αποστολάκος, πέραν των εργαζομένων και των χονδρεμπόρων οι οποίοι τροφοδοτούν με προϊόντα το λεκανοπέδιο της Αττικής, επισκέπτονται και εκατοντάδες καταναλωτές οι οποίοι στα καταστήματά μας βρίσκουν ποιοτικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Ως εκ τούτου, πέραν των αυστηρών ελέγχων, που ανέκαθεν διενεργούσαμε, αυτή την περίοδο, είμαστε υποχρεωμένοι να διενεργούμε ακόμη πιο εντατικοποιημένους ελέγχους, αφού, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Covid-19 δεν συγχωρεί εφησυχασμούς και ολιγωρίες.

»Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ, συχνά πυκνά, υποβάλλουμε εργαζόμενους και συνεργάτες μας σε προληπτικά tests, ώστε όλοι όσοι έρχονται στα καταστήματα του ΟΚΑΑ να είναι βέβαιοι ότι έχουν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι και τηρούνται τα υψηλά στάνταρ ασφαλείας που έχουν τεθεί αναφορικά με την προστασία της υγιεινής των εγκαταστάσεων μας.

»Έτσι, πέραν του καθημερινού πλυσίματος, με πιεστικά μηχανήματα και αντισηπτικά, μία φορά την εβδομάδα όλοι οι χώροι (ακόμα και οι εξωτερικοί διάδρομοι και οι λωρίδες κυκλοφορίας των εισερχόμενων και εξερχόμενων οχημάτων) απολυμαίνονται από ειδικά συνεργεία. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο μπορούμε, τονίζει ο Απ. Αποστολάκος, να εγγυηθούμε την υγιεινή των εγκαταστάσεών μας και την υγεία εργαζόμενων και καταναλωτών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι προσφάτως ο ΟΚΑΑ βραβεύθηκε, μεταξύ άλλων εταιρειών, για τη διαχείριση των απορριμμάτων του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Με αφορμή, τέλος, τις πρόσφατες εικόνες καταναλωτών να συρρέουν κατά δεκάδες -εάν όχι εκατοντάδες- στα καταστήματα και να γεμίζουν καρότσια, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ τόνισε ότι έχουμε επάρκεια των αγαθών και ως εκ τούτου οι καταναλωτές δεν πρέπει να φοβούνται για ελλείψεις στην αγορά, η οποία μέχρι και αυτή τη στιγμή τροφοδοτείται κανονικά και χωρίς προβλήματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης