Μίνα Βαλυράκη: «Ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021, 19:45
Μίνα Βαλυράκη: «Ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε»

Για δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη κάνει λόγο η σύζυγος του εκλιπόντος, Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, μετά τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

«Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο σύζυγός μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπό μας», αναφέρει στη δήλωσή της η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη που διένειμε μέσω του συνηγόρου της.

Όσον αφορά το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα υπήρξε ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, καθώς αναφέρονται και άλλα όργανα που προκάλεσαν κακώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σήφης Βαλυράκης εντοπίστηκε νεκρός από το Λιμενικό την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας. Το σώμα του 78χρονου βρέθηκε στα βράχια ενός μικρού νησιού στην περιοχή που ονομάζεται «Πεζονήσι» ή «Νησί των Ονείρων». Φορούσε καταδυτική στολή και βρέθηκε ένα μίλι μακριά από το σκάφος του.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021, 20:03