Zougla Newsroom

Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις από τους δράστες της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, πρόκειται για Αλβανούς που έχουν απασχολήσει για ναρκωτικά, trafficking και προστασία νυχτερινών καταστημάτων.

Η σκληρή συμμορία με έδρα τα Σεπόλια

Η έδρα της συμμορίας είναι ένα κλαμπ στα Σεπόλια, από το οποίο μάλιστα η συμμορία φέρεται να έχει πάρει και το όνομά της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μέλη της φέρεται να λειτουργούν και ως «σωματοφύλακες» γνωστών τράπερς. Παλιότερα διατηρούσαν νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων ενώ είχαν απασχολήσει τις Αρχές και για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Μάλιστα, στις 7 Ιανουαρίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εμπορίας Ανθρώπων της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος είχαν περάσει χειροπέδες σε ένα από τα μέλη της συμμορίας, γιατί είχε φυλακίσει και εξέδιδε για μήνες μια 22χρονη κοπέλα.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν ένα πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο πιθανότατα ανήκε σε ένα από τα μέλη της συμμορίας.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν σαρωτικές έρευνες για τη σύλληψη των δραστών, ωστόσο, εκφράζονται φόβοι ότι οι εμπλεκόμενοι μπορεί να έφυγαν ήδη από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, 37 ετών, υδραυλικός στο επάγγελμα, είναι η «παράπλευρη απώλεια» των πυροβολισμών που έπεσαν μέσα στο κατάστημα.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης