Zougla Newsroom

Την γυναίκα που καθόταν δίπλα στον 37χρονο υδραυλικό, ο οποίος έπεσε νεκρός κατά την διάρκεια των πυροβολισμών στο κατάστημα της Νέας Ιωνίας, αναζητούν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Θαμώνες ανέφεραν στις αρχές ότι ήταν στο ίδιο τραπέζι με τον άτυχο άντρα, ο οποίος δέχτηκε μια σφαίρα στον ώμο αλλά ήταν μοιραία καθώς δυο ώρες αργότερα, υπέκυψε. «Αυτό που θέλουμε να μας πει είναι γιατί έσπευσε να φύγει ενώ ο 37χρονος με τον οποίο είχε συναντηθεί αιμορραγούσε αλλά να μας περιγράψει και ότι υπέπεσε στην αντίληψη της. Έτσι θα επιβεβαιωθεί και η αρχική πληροφορία που έλεγε ότι το θύμα δεν είχε καμία σχέση με το επεισόδιο των πυροβολισμών και ότι ήταν άτυχος καθώς τον πέτυχε μια σφαίρα, αρκετή όμως για να του κόψει το «νήμα της ζωής», λέει αξιωματικός της Ασφάλειας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, από νωρίς το πρωί τα δυο πολυτελή αυτοκίνητα γίνονται «φύλλο και φτερό» στα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς οι αστυνομικοί αναζητούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Αξιωματικός που ασχολείται με την υπόθεση διευκρινίζει ότι «μας ενδιαφέρουν, κυρίως, τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό που θα ταυτίζονται στο κατάστημα και στο αυτοκίνητο. Τότε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ταυτότητα των ατόμων που ήταν μέσα στα αυτοκίνητα και στη συνέχεια συμμετείχαν στη συμπλοκή». 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, παρά τα απανωτά δημοσιεύματα και τις φωτογραφίες προσώπων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση κρατούν «μικρό καλάθι» όσον αφορά στους δράστες καθώς μόνο με αδιάσειστα στοιχεία θα μπορέσουν να τους καλέσουν για κατάθεση και ενδεχομένως να τους οδηγήσουν στη δικαιοσύνη. «Είμαστε τυχεροί που έχουμε στην κατοχή μας τα δυο αυτοκίνητα γιατί αν δεν τα είχαμε, είναι σίγουρο, ότι θα τα αναζητούσαμε. Όμως έχει πολύ δρόμο η συγκεκριμένη υπόθεση» λέει υψηλόβαθμο στέλεχος της Ασφάλειας Αττικής. Πληροφορίες που έχουν φτάσει στο κτήριο της λεωφόρου Αλεξάνδρας κάνουν λόγο για τον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στο κέντρο της Αθήνας ο οποίος κυκλοφορούσε με το θηριώδες SUV αλλά πρέπει να ταυτοποιηθεί ότι ήταν και στο κατάστημα με τους αργιλέδες. Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του νυχτερινού κέντρου, απειλούν με μηνύσεις όσους προσπαθήσουν να συνδέσουν την επιχείρηση με το αιματηρό περιστατικό της Νέας Ιωνίας.  

Αύριο θα γίνει η κηδεία του 37χρονου υδραυλικού στην Αλβανία, απ όπου κατάγεται.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης