Ακόμα μια σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υπόθεσης κακοποίησης και μαστροπείας στον Κολωνό. Πλέον, στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ένας 33χρονος άνδρας, με το όνομα Α.Λ., ο οποίος κατηγορείται πως κακοποίησε δύο φορές το 12χρονο κορίτσι.

Ο 33χρονος προσήχθη το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από την έκδοση εντάλματος και σήμερα, Σάββατο 15 Οκτωβρίου, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α.Λ. «εντόπισε» την ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.Η μητέρα της 12χρονης

Παράλληλα, κατά την έρευνα που πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα, ελληνικής καταγωγής (36 και 35 ετών). 

Και οι δύο προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και αφού κατέθεσαν ενόρκως αποχώρησαν. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο άνδρες υποστήριξαν ότι είχαν μιλήσει διαδικτυακά με το κορίτσι το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι ήταν 12 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από εξακρίβωση, προέκυψε ότι τα στοιχεία των προαναφερόμενων ανδρών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η ανήλικη στην επίμαχη εφαρμογή. Για αυτό τον λόγο, κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, το Χαμόγελο του Παιδιού ανέλαβε τη φροντίδα όλων των παιδιών της οικογένειας.

Η 12χρονη κατονόμασε τέσσερις άνδρες

Στις καταθέσεις του, το 12χρονο κορίτσι έχει δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για τους βιαστές του, κατονομάζοντας τέσσερις από αυτούς, τους οποίους θυμάται από το μικρό τους όνομα. Είναι θέμα χρόνου, δηλαδή, η σύλληψή τους προτού οι ίδιοι προσπαθήσουν να εξαφανίσουν κάθε στοιχείο που οδηγεί στην ταυτοποίησή τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Star από την κατάθεση της 12χρονης, ένα από τα πρόσωπα που περιέγραψε η ανήλικη, ονομάζεται «Πάνος», για τον οποίο τόνισε ότι είναι 40 ετών, είπε πως τον γνώρισε στο Instagram, ότι ήταν από την Παλλήνη, ενώ έφτασε στο ραντεβού με αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος, γαλλικής κατασκευής.

Για το δεύτερο πρόσωπο ανέφερε το όνομα «Αλέξανδρος», ο οποίος σύμφωνα με την ανήλικη, είναι περίπου 30 ετών από το Ίλιον. Ανέφερε μάλιστα ότι έχει ένα παιδάκι 12 ετών και έφτασε στο ραντεβού με μαύρο αυτοκίνητο.

Ο 53χρονος μαστροπόςΌσον αφορά το τρίτο πρόσωπο, η 12χρονη δεν το κατονόμασε, καθώς δεν θυμόταν το όνομά του, όμως, όπως είπε, ήταν κάτοικος Κορίνθου, έχοντας σχέσεις και με τον Πειραιά, ενώ οδηγούσε ένα λευκό Toyota. Επίσης και αυτός είναι πατέρας δύο παιδιών, ηλικίας 15-16 ετών. «Έχω δύο παιδιά στην ηλικία σου, μου είχε πει. Νόμιζε ότι είμαι 16», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανήλικη στις Αρχές για τον συγκεκριμένο άνδρα.

Πάντως, οι περισσότεροι από τους 212 επίδοξους βιαστές του κοριτσιού άρχισαν ήδη να «κλείνουν» τα προφίλ τους στην επίμαχη εφαρμογή γνωριμιών.

Χρήσιμα στοιχεία εκτιμούν οι Αρχές πως θα προκύψουν από το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού του Ηλία Μίχου όπου αποτυπώνονται οι  επισκέψεις της 12χρονης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ωστόσο, στο υπόγειο του καταστήματος, στο οποίο η 12χρονη φέρεται να έχει καταγγείλει ότι βιάστηκε από τον κατηγορούμενο, δεν υπάρχουν κάμερες.

«Πρόσωπο κλειδί» φέρεται να θεωρείται συνεργάτης του 53χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος φαίνεται πως μέχρι τώρα δεν έχει εξεταστεί από τις Αρχές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης