Δικάζεται σήμερα ο 22χρονος που παρενόχλησε τη νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, όταν την ακολούθησε «με το μόριο έξω» καθώς εκείνη έμπαινε στην πολυκατοικία όπου διαμένει. Λίγα λεπτά πριν από τις 12:00 έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 22χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη από αστυνομικούς έπειτα από την καταγγελία της κοπέλας. Η ίδια δημοσιοποίησε βίντεο στα social media από κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας και έτσι οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Έπειτα ακολούθησαν κι άλλες καταγγελίες εναντίον του από άλλα θύματά του που τον αναγνώρισαν.

Ο 22χρονος αντιμετωπίζει την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Σύμφωνα με τις έως τώρα κατηγορίες εναντίον του, φέρεται να εμπλέκεται σε παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη.

Ο 22χρονος είχε ζητήσει και έλαβε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί και κατέθεσε στο Πλημμελειοδικείο ο ίδιος -καθώς και η μητέρα του-, προκειμένου να πειστεί η έδρα ώστε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη του. Ωστόσο το αίτημά του απορρίφθηκε.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης