Βίντεο – φωτογραφίες: Γιώργος Δαγαλάκης

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1) στη Νίκαια, όταν 54χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην οδό Βοσπόρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γύρω στις 10:30 το πρωί, οι Αρχές έλαβαν κλήση από τον σύζυγό της, ο οποίος σε κατάσταση μέθης ειδοποίησε πως έχει σκοτώσει τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους, λέγοντας: «Ελάτε σπίτι. Τη σκότωσα». Στο σπίτι η άτυχη 54χρονη διέμενε με τον 50χρονο σύζυγό της και την ανήλικη κόρη τους. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί δεν ήταν στο σπίτι όταν έγινε η δολοφονία της μητέρας του από τον ίδιο του τον πατέρα, καθώς βρισκόταν στη γιαγιά του.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις, βρήκαν τη γυναίκα να κείτεται νεκρή και να φέρει εκδορές στο λαιμό, ενώ οδήγησαν τον άνδρα στο αστυνομικό τμήμα όπου προσήχθη και ανακρινόταν. Ο άντρας όμως φέρεται να έπαθε επιληπτικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της προανάκρισή του και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται παραμένοντας φρουρούμενος.

Όπως προέκυψε από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. ο άντρας φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως, είχε νοσηλευτεί το 2022 σε ψυχιατρικό κατάστημα, ενώ το 2017 και το 2019 η 54χρονη είχε απευθυνθεί στο Α.Τ. Νίκαιας για ενδοοικογενειακή βία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ισόγειο διαμέρισμα κλήθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό του θύματος. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου της 54χρονης. Ο χώρος έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς, καθώς στο σημείο έχει φτάσει και κλιμάκιο της σήμανσης.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα της «Ζούγκλας» οι γείτονες:

 

 

 

 

Έρευνες διεξάγονται αυτή την ώρα στην οικία της άτυχης 54χρονης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης