Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο περιμένουμε σήμερα, Δευτέρα 1η Ιουλίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 30 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 17 έως 35 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 23 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, από 21 έως 32 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο νοτιοδυτικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στον Πατραϊκό Κόλπο από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στον Σαρωνικό μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια προβλέπεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης