Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 33 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 35, στην Ήπειρο από 12 έως 32 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 13 έως 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 33 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 30-32 ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, στο Ιόνιο απο δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα τμήματα απο διάφορες διευθύνσεις εως 2-3 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ και στροφή τους σε δυτικούς μετα τις απογευματινές ώρες με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ στα δυτικότερα τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης