Σάλος έχει προκληθεί με την παρέμβαση του νεαρού φοιτητή της Νομικής, Χρήστου Κούγια, ο οποίος θεώρησε ότι πρέπει να στηρίξει τον πατέρα του, Αλέξη Κούγια, επειδή ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook, η οικογένεια του Αλέξη Κούγια δέχεται απειλές, μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της υπόθεσης Λιγνάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιος του Αλέξη Κούγια, συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα από αγνώστους τόσο ο ίδιος όσο και η μικρότερη αδερφή του. 

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στην ανάρτησή του, «από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε ”κανένα”».

Εντύπωση βέβαια προκαλεί το γεγονός, ότι λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο νεαρός Χρήστος Κούγιας έσβησε την εν λόγω ανάρτηση από το προφίλ του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, η τελευταία δημοσίευση που φαίνεται αυτήν την ώρα στο προφίλ του είναι με ημερομηνία 18 Φεβρουαρίου 2021 και είναι η εξής: 

Η προκλητική ανάρτηση του Χρήστου Κούγια με ημερομηνία 23 Φεβρουαρίου 2021, που πλέον δεν υπάρχει στο προφίλ του είναι η παρακάτω: 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης