Σε εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα επιχείρηση της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πατρών για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε κλοπές, ληστείες και εμπόριο ναρκωτικών, συγκεκριμένα υδροπονικής κάνναβης.

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί έξι άντρες και μια γυναίκα ενώ στις έρευνες που έγιναν σε σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν όπλα, εκρηκτικά αλλά και φυλλάδια με αντιεξουσιαστικό περιεχόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο γιός καταδικασμένου μέλους της 17 Νοέμβρη. Ο 28χρονος είχε συμμετοχή στις ληστείες που διέπραττε η σπείρα σε υποκαταστήματα τραπεζών 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, οι αστυνομικοί της ασφάλειας Πατρών ήταν στα ίχνη της σπείρας τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα και συγκέντρωναν στοιχεία. Στο στόχαστρο τους έχουν μπει, μεταξύ άλλων, και κάποιες ληστείες σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ που έχουν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Από τις έρευνες της αστυνομίας έχουν εντοπιστεί όπλα, εκρηκτικά, καθώς και τέσσερις υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως σε ένα από τα σπίτια που έγιναν έρευνες έχουν εντοπιστεί δύο πιστόλια, εκρηκτική ύλη και πυροκροτητές. Μεταξύ άλλων, έχουν βρεθεί περούκες και ψεύτικα μούσια, που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας, αλλά και βιβλία που διάβαζαν και σχετίζονται με την τρομοκρατία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης