Έκκληση για βοήθεια πραγματοποιεί η γνωστή οργάνωση «Παιδική Χαρά» μέσω σχετικής κοινοποίησης στη «Ζούγκλα», για μια μπέμπα που πάσχει από σοβαρές στενώσεις δεξιάς και αριστερής πνευμονικής αρτηρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένα βρέφος από τον Βόλο μας έχει άμεσα ανάγκη! Μία μικρή μπεμπούλα μόλις 5 μηνών από την γέννησή της παλεύει με ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα στην καρδούλα της. Πάσχει από σοβαρές στενώσεις δεξιάς και αριστερής πνευμονικής αρτηρίας . Αυτές οι στενώσεις δυσκολεύουν το αίμα να φτάσει στους πνεύμονες για να πάρει οξυγόνο. Χωρίς αρκετό οξυγόνο, η καρδιά και το σώμα δεν μπορούν να λειτουργήσουν.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι το παιδί πρέπει να χειρουργηθεί εκτάκτως καθώς κινδυνεύει η ζωή του ! Άμεσα πρέπει να γίνει η εισαγωγή της μπεμπούλας ! Οι γονείς που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το ξαφνικό έξοδο κάνουν έκκληση στον κόσμο για να βοηθήσει : «Λατρεύουμε το μωράκι μας και δεν αντέχουμε να σκεφτόμαστε οτι μπορεί να την χάσουμε..! Η μικρή μας είναι ταγμένη στον Άγιο Ταξιάρχη ! Σας παρακαλούμε, βοηθήστε μας να της δώσουμε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να κερδίσει αυτή την μάχη για τη ζωή ! Σας ζητούμε με όλο μας το είναι να μας στηρίξετε κάνοντας μια δωρεά, όσο μικρή ή μεγάλη μπορείτε! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη σας την βοήθεια!!!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ !!! ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ !!! Ένα μωράκι περιμένει την δική μας έμπρακτη στήριξη για να γίνει καλά !!!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε στη σχετική ανάρτηση πως μπορείτε να βοηθήσετε:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης