Έκκληση για βοήθεια κάνει μέσω της Ζούγκλας η γνωστή οργάνωση «Παιδική Χαρά», σχετικά με τον 7χρονο Λάμπρο από την Λάρισα που πάσχει από καρκίνο.

Όπως αναφέρει η οργάνωση Παιδική Χαρά σχετικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτός είναι ο μικρός Λάμπρος και μας χρειάζεται στο πλευρό του!!! Ένα 7χρονο παιδάκι, που το «τράβηξε» ο καρκίνος από το σχολείο του και τα παιχνίδια του και το «έβαλε» σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου να παλεύει για την ζωούλα του! Πίσω από ένα δοντάκι που πονούσε πολύ , κρύφτηκε ύπουλα το τέρας … οστεοσάρκωμα η διάγνωση ! Και έτσι ξεκίνησε αυτός ο δύσκολος αγώνας για τον μικρό Λαμπρό!!! Δυο πολύ δύσκολα χειρουργεία για να αφαιρεθεί ο όγκος … μαζί όμως αφαίρεσαν και το οστό της άνω γνάθου και όλα τα δοντάκια … το γλυκό του προσωπάκι άλλαξε μορφή … πλέον το να μιλήσει , να φάει , ακόμη και να καταπιεί έγινε δύσκολο … Ο αγώνας όμως ακόμη είναι στην αρχή … Η ζωή του μικρούλη μας είναι σε κίνδυνο!!! Ο Λάμπρος μας είναι από την Λάρισα , όμως πρέπει κάθε βδομάδα να κάνει τις χημειοθεραπείες του στην Αθήνα γιατί ο καρκίνος του είναι πολύ επιθετικός !!! Σύντομα θα πρέπει να κάνει νέα χειρουργεία για να φτιάξει το στοματάκι του !!! Να μπορέσει ξανά να μιλήσει , να φάει και να πιει , πράγματα που για όλους εμάς είναι δεδομένα … Τα έξοδα ήδη έχουν λυγίσει την οικογένεια! Δεν θα τα καταφέρουν χωρίς την στήριξη όλων μας … Τα έξοδα είναι παρά πολλά αλλά η οικογένεια θα κάνει τα πάντα για να σώσει το παιδί της!!! Ζητά την βοήθεια μας !!! Μας έχουν ανάγκη !!! Τώρα περισσότερο από ποτέ !!!»

Μάλιστα η οργάνωση με αφορμή την σημερινή ημέρα που έχει καθιερωθεί η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου της Παιδικής ηλικίας, αναφέρει σχετικά:

«Η σημερινή μέρα είναι σημαντική καθώς στις 15 Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου της Παιδικής ηλικίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς αυτή την μέρα αποφασίσαμε να την αφιερώσουμε στον Λαμπρό και τον μεγάλο αγώνα που δίνει !!!

Το γέλιο του θα λιώσει την καρδιά σου …

Η δύναμη του θα σε κάνει να κλάψεις …

Αν τον συναντήσεις, έστω μια φορά, είναι αρκετή για να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου για πάντα !!!

ΝΑΙ ο Λάμπρος είναι δυνατός αλλά δεν μπορεί να αντέξει μόνος του την μάχη αυτή!

Ο Λάμπρος είναι στην μέση ενός τιτανίου αγώνα με έναν πολύ επιθετικό καρκίνο , το οστεοσάρκωμα… Έχει χάσει την άνω γνάθο του και σχεδόν όλα τα δοντάκια του !!! Την Δευτέρα κάνει πάλι εισαγωγή στο νοσοκομείο … Πρέπει να ξεκινήσει χειρουργεία αποκατάστασης … Τα έξοδα για την οικογένεια είναι παρά πολλά και γι’ αυτό ζητούν την δική μας βοήθεια , την δική μας ελπίδα , την δική μας αγάπη για να σώσουν το παιδάκι τους !!!»

Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης