Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο 30χρονοι, που συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη μετά από καταδίωξη αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην Κηφισιά. Κατηγορούνται για σωρεία ληστειών και κλοπών τσαντών.

Οι δύο είναι αντιμέτωποι με σωρεία κατηγοριών που αφορούν ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, σύσταση συμμορίας, αντίσταση, απείθεια, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής τελεσθείσα από πρόσωπα που διαπράττουν κλοπές ή ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία τους και οι δύο αρνήθηκαν το βαρύτατο κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος τους επικαλούμενοι μάρτυρες και έγγραφα που θα θέσουν στη διάθεση της ανάκρισης και, κατά την άποψη τους, θα αποδείξουν τους ισχυρισμούς που προέβαλαν ενώπιον του ανακριτή.

Οι 30χρονοι, ενώ ήταν στον Άγιο Στέφανο με μηχανή μεγάλου κυβισμού, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν σε σήμα των αστυνομικών που τους ζήτησαν να σταματήσουν για έλεγχο, καθώς κρίθηκαν ύποπτοι για περιστατικά με κλοπές τσαντών με θραύση τζαμιών από αυτοκίνητα εν κινήσει. Έτσι ακολούθησε μεγάλη καταδίωξη που οδήγησε στη σύλληψη τους στην Κηφισιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης