Πάρτι... 150 ατόμων στην Αχαΐα - Προσαγωγές και πρόστιμα από την αστυνομία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020, 11:44
Πάρτι... 150 ατόμων στην Αχαΐα - Προσαγωγές και πρόστιμα από την αστυνομία

Σε 12 προσαγωγές ατόμων, στη βεβαίωση 14 προστίμων και στην υποβολή δύο μηνύσεων προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής στην πόλη της Κάτω Αχαΐας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, πραγματοποίησαν έλεγχο στην Κάτω Αχαΐα, όπου διεξαγόταν πάρτι γενεθλίων, με την παρουσία 150-160 ατόμων, παραβιάζοντας τα μέτρα απαγόρευσης σχετικά με τη διασπορά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια του ελέγχου πραγματοποιήθηκαν 12 προσαγωγές ατόμων, ενώ βεβαιώθηκαν ένα διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ για διοργάνωση εκδήλωσης, δύο παραβάσεις, συνολικού ύψους 600 ευρώ για μη χρήση προστατευτικής μάσκας και 11 παραβάσεις συνολικού ύψους 3.300 ευρώ για στέρηση βεβαίωσης κίνησης, ενώ υποβλήθηκαν δύο μηνύσεις για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Τα διοικητικά πρόστιμα, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιδόθηκαν επιτόπου στους παραβάτες, ενώ οι μηνύσεις θα υποβληθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020, 12:00