Zougla Newsroom 

Εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γεωργία θα μεταβεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να προσβάλει το βούλευμα το οποίο απήλλαξε τον 27χρονο γόνο της επιχειρηματικής οικογένειας Λεβέντη από την κατηγορία του βιασμού. 

«Aυτή την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου θα μεταβώ στην Αθήνα , στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μαζί με τον δικηγόρο μου Νίκο Διαλυνά για να κάνουμε αίτηση για αναίρεση κατά του απαλλακτικού βουλεύματος  μιας και αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ και με πιο πολύ πείσμα και σιγουριά, για να μπορέσω να αποδείξω όλο αυτό που συνέβη», αναφέρει σε δήλωσή της στη «Ζούγκλα» η 24χρονη και προσθέτει:

«Στη συνέχεια με όσα ένδικα μέσα έχω και μπορώ εδώ στην Ελλάδα, θα το κάνω και αν δεν ακουστώ εδώ σίγουρα θα πάω και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Ό,τι μπορώ να κάνω.. θα το κάνω με συμβουλή του δικηγόρου μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ερωτηθείσα για το βούλευμα και για την εξέλιξη της υπόθεσης τονίζει:  «Στο βούλευμα το οποίο πήρα στα χέρια μου έγραφαν πράγματα προσβλητικά και πρωτοφανή. Υπάρχουν πολλά που έχουν αλλαχτεί και προσπαθούν να πουν κάτι άλλο προκειμένου να κλείσουν τη δική μου υπόθεση. Εγώ όμως με όσα στοιχεία έχω θα κάνω τα πάντα. Και ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που ακόμη και τώρα με στηρίζει και είναι δίπλα μου. Κουράστηκα να ακούω συνεχώς τον κόσμο να μου λέει… γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχει γίνει αλλά εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα είναι δύσκολα. Μακάρι λοιπόν να το δούνε και να αλλαχτεί αυτή η κατάσταση και στην Ελλάδα».

Διαλυνάς: Ήρθε η ώρα για τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να πει το μεγάλο ναι ή όχι 

«Θεωρώ ότι θα ασκηθεί αναίρεση κατά του βουλεύματος. Έχω εμπιστοσύνη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου»,λέει από την πλευρά του στη «Ζούγκλα» ο δικηγόρος της Γεωργίας, γνωστός ποινικολόγος, Νίκος Διαλυνάς και προσθέτει: 

«Το βούλευμα είναι ευάλωτο και αίολο. Είναι δυνατόν να δείχνει η κάμερα ότι παραπατάει επειδή είναι μεθυσμένη και να υπάρχει αιτιολογία σε βούλευμα ότι αυτό μπορεί να οφείλεται σε ψηλοτάκουνα που φορούσε ; … αυτά είναι απαράδεκτα…».

Ακούστε τι δήλωσε στη «Ζούγκλα»:

 

Υπενθυμίζεται πως ο Nίκος Διαλυνάς σε δηλώσεις του την περασμένη Παρασκευή στο thesstoday είχε επισημάνει: «Την επόμενη εβδομάδα θα προβούμε σε δέουσα νομική ενέργεια όσον αφορά το επόμενο βήμα για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει αν το απαλλακτικό βούλευμα είναι ορθό ή εσφαλμένο. Αυτό είναι το τρίτο βήμα, το οποίο δικαιούμαστε να κάνουμε σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και θα το ασκήσουμε. Αλλά όχι και το μοναδικό, γιατί θα ακολουθήσουν ενδεχομένως και άλλα, όχι εντός Ελλάδος αλλά εκτός Ελλάδος. Είναι κομβική η επόμενη εβδομάδα και για αυτό θα μεταβούμε στην Αθήνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης