Aκόμα ένα θαλάσσιο ατύχημα συνέβη τα προηγούμενα 24ωρα αλλά αυτή τη φορά στις Σπέτσες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Zougla.gr, το σκάφος του γιού του εφοπλιστή Παναγιωτίδη, Αλέξανδρου λόγω λάθους χειρισμού έπεσε στα βράχια του Φάρου Σπετσών.

Το όνομα του σκάφους είναι «Zeppelin», και ναυπηγήθηκε  από την Baia Azzura. Ανελκύστηκε από ρυμουλκό της εταιρείας Τσαβλίρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τη βύθιση του υπερπολιτελούς 007 στις Κολώνες Κύθνου, όπως δημοσίευσε το Ζougla.gr, προφανώς έχει ενσκήψει επιδημία το φετινό καλοκαίρι !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το συμβάν: 

«Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σπετσών, για προσάραξη σκάφους στην βραχώδη περιοχή παλαιού λιμένα ν. Σπετσών.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισαν προσαραγμένο σε βραχώδες σημείο, το ιδιωτικό σκάφος ”ZEPPELIN” σημαίας Ιταλίας, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, οι οποίοι βγήκαν στη στεριά καλά στην υγεία τους. Από το περιστατικό διαπιστώθηκε ελεγχόμενη εισροή υδάτων στο σκάφος, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός και χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Σπετσών που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε το τοπικό Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και τέθηκαν σε ετοιμότητα τα υλικά/μέσα απορρύπανσης και προσωπικό, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ZEPPELIN”, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης