Άφαντος παραμένει ο 47χρονος από την Λευκίμμη, ο οποίος αναζητείται μετά την καταγγελία 34χρονης για απαγωγή και βιασμό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για το εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν ομάδες Αστυνομικών οι οποίες σαρώνουν την περιοχή και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, αγνοούταν για περίπου δύο μέρες, με τον σύντροφό της να την αναζητά εναγωνίως, για να εντπιστεί τελικά στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης, από άνδρες του Αστυνομικού τμήματος Λευκίμμης.

Η ίδια, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δήλωση της εξαφάνισης της 34χρονης γυναίκας έγινε το πρωί της Παρασκευής όταν ο 32χρονος σύντροφός της, από την Αλβανία, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές πως πριν από ένα 24ωρο ξύπνησε το πρωί και δεν την βρήκε στο σπίτι τους. Ο άνδρας είπε επίσης πως το προηγούμενο βράδυ είχαν συναντήσει τον 47χρονο, ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του ζούσε στη Λευκίμμη, με περιοριστικούς όρους.

Η ιατροδικαστική εξέταση έγινε από τον Ιατροδικαστή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας κ. Τσιλικίδη με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί ίχνη βιασμού ενώ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει η 34χρονη γυναίκα.

Πηγή: corfutvnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης