Zougla Newsroom

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές στον Πειραιά για τον εντοπισμό ενός άνδρα ο οποίος πλησιάζει νεαρά κορίτσια με σκοπό να τις βιάσει .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα του μία κοπέλα 18 ετών κατήγγειλε όπως αποκαλύπτει η «Ζούγκλα» ότι το περασμένο Σάββατο και ενώ επέστρεφε από βραδινή έξοδο στο σπίτι της, άγνωστος άνδρας την ακολούθησε με αποτέλεσμα η κοπέλα να εγκλωβιστεί σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Το κορίτσι περπατούσε μόνο του και ο δράστης -όπως όλα δείχνουν- τη στοχοποίησε. Λίγα μέτρα πιο κάτω , την πλησίασε, της έδειξε τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια της είπε τη φράση «Θέλω να…». Το κορίτσι έζησε εφιαλτικές στιγμές… Κατάφερε αρχικά να ξεφύγει τρέχοντας αλλά ο δράστης κατάφερε να την πλησιάσει ξανά. Την εγκλώβισε, άρχισε να τη θωπεύει και προχώρησε σε πράξη βιασμού με συγκεκριμένο τρόπο όπως περιγράφεται στο κατηγορητήριο .

Η κοπέλα προσπαθούσε να καλέσει σε βοήθεια αλλά ήταν αδύνατο να την ακούσει κάποιος. Ο δράστης εξαφανίστηκε όταν εντελώς τυχαία λίγα λεπτά αργότερα περνούσε από το σημείο ένας πολίτης .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 18χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου ανδρός βάσει της περιγραφής που έδωσε το κορίτσι .

Πρόκειται πιθανότατα για Έλληνα, με ύψος ως 1.70 μ, λίγο εύσωμο, ηλικίας από 45 -55 ετών.

Το βράδυ εκείνο φορούσε παντελόνι τύπου παραλλαγής, μαύρο φούτερ με άσπρη επιγραφή, γυαλιά μυωπίας ενώ είχε και ένα τσαντάκι τύπου «μπανάνα»  σε χρώμα μαύρο .

Τα ρούχα του κοριτσιού έχουν σταλεί στα εργαστήρια της Αστυνομίας ενώ η 18χρονη έχει εξεταστεί ήδη από ιατροδικαστή .

Βάσει της περιγραφής που έχουν οι Αρχές από το νεαρό κορίτσι, προσπαθούν να τον εντοπίσουν στις περιοχές που κινήθηκε το περασμένο Σάββατο ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο σάτυρος να έχει προσεγγίσει και άλλα νεαρά κορίτσια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης