Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία της  δικηγόρου Παρθένας Κουτμερίδου, η οποία πέθανε από κορωνοϊό σε ηλικία 38 χρονών και ενώ ήταν επτά μηνών έγκυος.

Η κηδεία τελέστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Τριανταφυλλιά Σερρών. Ο αδερφός της, Θοδωρής Κουτμερίδης, στον επικήδειο λόγο του είπε ότι επειδή οι απόψεις για τον εμβολιασμό των εγκύων ήταν διφορούμενες, βρέθηκε μπερδεμένη σε αυτό το δίλημμα και το πλήρωσε με την ζωή της. «Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου, να του θυμίζω πως είχε την καλύτερη μανούλα και υπόσχομαι να του πως θυσίασες τη ζωή σου για να ζήσει αυτό» είπε ο αδελφός της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Παρθένα Κουτμερίδου ήταν κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη. Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Εισήχθη στο Ιπποκράτειο, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της μεταφέρθηκε στον «Άγιο Λουκά». Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το παιδί με καισαρική, και έδιναν μάχη να κρατήσουν στη ζωή και τη μητέρα. Δυστυχώς, η 38χρονη δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγές: thestival.gr , seleo.gr 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης