Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Ηλιούπολη, για την υπόθεση της 19χρονης την οποία κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρας της ενώ την εξέδιδε και ένας αστυνομικός. Στην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί πολίτες από διάφορες συλλογικότητες. Oι συγκεντρωμένοι, περίπου 2.500 άτομα, είχαν προγραμματίσει να κατευθυνθούν προς το σπίτι του κατηγορούμενου αστυνομικού αλλά τελικά κατευθύνθηκαν προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Κάλεσμα συμμετοχής στη σημερινή διαδήλωση έχουν απευθύνει μεταξή άλλων, η «Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού Αργυρούπολης», αλλά και η συλλογικότητα «Witches Of The South».

«Έχει σημασία, για κάθε μια που ζει την έμφυλη βία στο πετσί της να φτιάξουμε κοινότητες αλληλεγγύης και αγώνα σε κάθε γειτονιά. Το κράτος, όχι μόνο δεν έχει δομές προστασίας σε κάθε δήμο, όπως θα όφειλε, αλλά τιμωρεί με τη στάση του όποια βρίσκει το θάρρος να καταγγείλει. Η συλλογική μας δύναμη και η αλληλεγγύη των από κάτω είναι η μόνη μας προστασία. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ», αναφέρει το κάλεσμα της  «Λέσχης Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού Αργυρούπολης».

«Γιατί τα σώματα μας μας ανήκουν και δεν είναι περιουσία κανενός κυκλώματος κανενός μπάτσου και κανενός πατέρα» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κάλεσμα της συλλογικότητας «Witches Of The South».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης