Επιβεβαιωμένο κρούσμα εντοπίστηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, γεγονός που έθεσε σε συναγερμό τις υγειονομικές αρχές και το Ανώτατο Δικαστήριο.

Ειδικότερα, θετικός στον κορωνοϊό  ανιχνεύτηκε 66χρόνος σύμβουλος Επικρατείας, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στην σύνθεση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της περασμένης Παρασκευής, 2 Οκτωβρίου 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόεδρος του ΣτΕ Μαίρη Σάρπ είναι σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και αναμένεται ορισμένοι σύμβουλοι Επικρατείας να τεθούν σε προληπτική καραντίνα και ειδικά ο συνάδελφός του 66χρόνου  με τον οποία συστεγάζονται στο ίδιο γραφείο, οι σύμβουλοι Επικρατείας οι οποίοι καθόντουσαν κοντά του στην έδρα της Ολομέλειας της περασμένης Παρασκευής και όσοι άλλοι δικαστές το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει σε στενή επαφή μαζί του.

Επίσης, αναμένεται να πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους του δικαστηρίου, αλλά να γίνει και ανίχνευση των επαφών του επίμαχου   συμβούλου, που έχει προσβληθεί από τον υιό.

Ήδη στο σάιτ του ΣτΕ έχει αναρτηθεί η εξής ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παρουσιάστηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, το Δικαστήριο λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, των δικηγόρων και των διαδίκων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης