Συνελήφθη με ένταλμα την Τρίτη (18/4) ένας 24χρονος, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση του νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Μετά την σύλληψη του 24χρονου, που οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, εντοπίσθηκε σε σημείο περιμετρικά του σπιτιού του το πιστόλι με το οποίο έκανε τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για υπηρεσιακό πιστόλι που είχε κλαπεί από σπίτι αστυνομικού τον Ιανουάριο στην Ηλιούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με το χρονικό της υπόθεσης, ο 24χρονος το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (13/4) μαζί με δύο συγκατηγορούμενους, ηλικίας 28 και 24 ετών, πυροβόλησαν κατά οχήματος στο οποίο επέβαινε ένας 32χρονος με τη σύζυγο και τα ανήλικα τέκνα του, έξω από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στα Άνω Λιόσια.

Στην συνέχεια και ενώ από τους πυροβολισμούς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ο 32χρονος έφυγε από το σημείο με το αυτοκίνητο του, με τους δράστες να τον καταδιώκουν με το δικό τους όχημα.

Κατά την διάρκεια του «κυνηγητού» των δύο οχημάτων στη Λεωφόρο Φυλής, το όχημα των δραστών προσέκρουσε σε περιπολικό, που ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα αυτοί να διαφύγουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την κινητοποίηση των δυνάμεων που περιπολούσαν στην περιοχή, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν το όχημα που είχε βληθεί από τους πυροβολισμούς προηγουμένως στα Άνω Λιόσια.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε μια βολίδα στο χώρο των αποσκευών και από το σημείο που έλαβαν χώρα οι πυροβολισμοί περισυλλέχθηκαν 3 κάλυκες.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 32χρονος οδηγός του λίγες ώρες πριν συμβεί το παραπάνω περιστατικό, είχε πάει μαζί με έναν 34χρονο και είχαν πυροβολήσει με κυνηγητικό όπλο έξω από το σπίτι του 28χρονου. Από το σημείο η ΕΛΑΣ περισυνέλεξε 4 κάλυκες.

Λόγω της παραπάνω επίθεσης ο 32χρονος συνελήφθη τη Μεγάλη Παρασκευή (14/4) για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης