Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 18ης Αυγούστου στην Αθήνα, στο πλαίσιο στοχευμένων αναζητήσεων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 44χρονος Αλγερινός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο ανωτέρω, μαζί με συνεργό του που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, είχαν προβεί τις προηγούμενες ημέρες σε διαρρήξεις-κλοπές σε γραφεία κτηρίου (στον πέμπτο, έβδομο και όγδοο όροφο) που στεγάζεται δημόσιο ερευνητικό κέντρο στην Αθήνα (ΕΚΚΕ). 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατηγορούμενοι εκμεταλλευόμενοι την ύπαρξη σκαλωσιάς σε κοντινό κτήριο που ανακαινίζεται και επικοινωνούσε με το δεύτερο όροφο του εν λόγω κτηρίου και κατά τις ώρες που δε λειτουργούσε το ερευνητικό κέντρο, αναρριχούνταν στους ορόφους και παραβιάζοντας τις γυάλινες πόρτες εισόδου, εισέρχονταν στα γραφεία και αφαιρούσαν υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κατσαβίδι και φακός. Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης