Χειροπέδες στον αδελφοκτόνο του Παλαιού Φαλήρου φόρεσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.. Ο 52χρονος ο οποίος κατηγορείται πως δολοφόνησε την αδερφή του, το βράδυ της Πέμπτης (2 Μαΐου), εμφανίστηκε σήμερα το απόγευμα στο σφραγισμένο από την αστυνομία σπίτι του στην Καλλιθέα κρατώντας ένα σακ βουαγιάζ. Μαζί του ήταν ένας φίλος του όπως επίσης και ένας κλειδαράς. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ο άνδρας κατά τη σύλληψή του φώναζε συνεχώς: «Δεν το έκανα εγώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 53 ετών γυναίκα το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε αιμόφυρτη σε δρόμο του Παλαιού Φαλήρου έχοντας τραύματα στην πλάτη από μαχαίρι. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της περιοχής όπου αν και οι γιατροί επιχείρησαν να της κάνουν ανάνηψη, τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.

Το θύμα

Από την πρώτη στιγμή ύποπτος θεωρήθηκε ο αδερφός της. Κατά πληροφορίες ο άνδρας μετέβη στο σπίτι της, άρχισε να φωνάζει, εκείνη βγήκε έξω και αντίκρισε τον αδερφό της να κραδαίνει ένα μαχαίρι. Η 53χρονη Ε.Γ. προσπάθησε να τον αποφύγει, βγαίνοντας στον δρόμο, ωστόσο ο δράστης που βρισκόταν εκτός ελέγχου την καταδίωξε και τελικά τη  μαχαίρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έγκλημα έγινε την ώρα που τα καταστήματα στην πέριξ περιοχή ήταν ακόμη ανοικτά και κάποιοι που είδαν τι είχε συμβεί επιχείρησαν να πιάσουν τον δράστη. Ωστόσο ο ίδιος προτάσσοντας το μαχαίρι και απειλώντας όσους τον πλησίασαν κατάφερε τελικά να διαφύγει με αυτοκίνητο.

Ο τόπος του εγκλήματος

Δεν ήταν η πρώτη φορά που δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν. Μάλιστα η γυναίκα το περασμένο καλοκαίρι είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και είχε καταγγείλει τον αδερφό της για ενδοοικογενειακή βία. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο αδερφός παρενοχλούσε τη γυναίκα συχνά, ενώ τουλάχιστον μία φορά είχε σκίσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου της.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στο Φάληρο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης