Συνελήφθη, άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος, για ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα σε βάρος ενός 41χρονου στο Βόλο. Το θύμα δέχτηκε μαχαιριές στον λαιμό και χτύπημα με αντικείμενο του σπιτιού στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το απόγευμα στο Βόλο, το θύμα μαζί φιλικό του πρόσωπο πήγαν σε σπίτι στο οποίο βρίσκονταν ο δράστης με συγγενικά του πρόσωπα και έναν φίλο του. Εκεί ο δράστης, έπειτα από μεταξύ τους λογομαχία (πιθανόν για διαφορές που είχαν για θέματα ναρκωτικών), τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού, ενώ επιπλέον του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι με θλων όργανο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Η ομολογία του δράστη

Το άγριο έγκλημα στο Βόλο, που έχει συγκλονίσει από χθες την τοπική κοινωνία, φαίνεται πως έγινε για διαφορές θύτη και θύματος, που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, όπως είπε ο καθ’ ομολογίαν δράστης, κάποια στιγμή είδε το θύμα να βγάζει μαχαίρι μέσα από μία τσάντα και τρομοκρατήθηκε. Τότε έτρεξε, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και με αυτό τον σκότωσε. Μάλιστα, σύμφωνα με τις περιγραφές του ίδιου του 34χρονου, αφού τον σκότωσε πήρε ένα τούβλο και άρχισε να χτυπάει τον41χρονο με αυτό στο κεφάλι.
Μετά το έγκλημα, ο δράστης πήγε στην Αστυνομία αλλά αρχικά δεν ομολογούσε. Στη συνέχεια προσήχθη από την Αστυνομία και η μητέρα αλλά και ο αδερφός του. Τελικά, ο 34χρονος «έσπασε» και ομολόγησε.

Πως έγινε το φονικό

Το έγκλημα έγινε στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου στο Βόλο με θύμα έναν 41χρονο. Το θύμα μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν μια ηλικιωμένη γυναίκα, οι δύο γιοί της, ένας φίλος τους και ένα βρέφος, ενώ αργότερα φέρεται να πήγε στο σπίτι και η σύντροφος του δράστη.
Εκεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από λογομαχία και συμπλοκή, για διαφορές που είχαν για θέματα ναρκωτικών, ο 41χρονος που εργαζόταν στον αδελφό του που είναι εργολάβος, δέχτηκε μαχαιριές στον λαιμό και χτύπημα στο κεφάλι, με αντικείμενο που υπήρχε στο σπίτι. Ο δράστης, με τη βοήθεια του αδελφού του, φέρεται να έβγαλε από το σπίτι το πτώμα (βρέθηκε σε παρκάκι ακριβώς απέναντι από το σπίτι) και στη συνέχεια καθάρισε το σπίτι από τα αίματα. Το θύμα ήταν μπρούμυτα και γυμνός από τη μέση και πάνω.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο που ειδοποίησε την Αστυνομία ήταν ο φίλος των δύο αδελφών ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι τους, όταν έγινε το φονικό.

Πηγή / Φωτογραφία: magnesianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης