Γνωστοί οπαδοί του Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα, συνελήφθησαν αργά το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, πρόκειται για τρεις Έλληνες και έναν νεαρό αλβανικής καταγωγής σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Οι οργανωμένοι οπαδοί, πολύ γνωστοί στο οπαδικό κίνημα, «πιάστηκαν στον ύπνο» όταν αστυνομικοί τους εντόπισαν σε καφετέρια κοντά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στην οποία φέρεται να είναι ιδιοκτήτης ένας εξ αυτών. Κατηγορούνται για ληστρικές επιδρομές, κλοπές αλλά και επιθέσεις σε συνδέσμους οπαδών άλλων ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τη γυναίκα που συνελήφθη πρόκειται για μια 25χρονη η οποία τον Μάρτιο του 2019 είχε δεχτεί επίθεση από οργανωμένους οπαδούς άλλης ομάδας και φέρεται να είχε υποστηρίξει ότι «το κίνητρο ήταν η ληστεία». Ένα μήνα μετά είχε συλληφθεί καθώς μέσα σε αυτοκίνητο που επέβαινε με πέντε ακόμα άτομα είχαν βρεθεί «υδραυλικός κάβουρας, μικροποσότητα ναρκωτικών, μάσκες, γάντια, σφυριά, λοστοί και ένας σουγιάς». 

Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί εδώ και πολλούς μήνες περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και τηλεφωνικές επικοινωνίες των φερόμενων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, και αρχικά είχε υποβληθεί στην Εισαγγελία Πειραιά ενώ στη συνέχεια διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αθηνών απ όπου εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εισαγγελικοί λειτουργοί που περιήλθε σε γνώση τους το περιεχόμενο της δικογραφίας την είχαν χαρακτηρίσει «εξαιρετικά δεμένη υπόθεση με πολύ σοβαρά στοιχεία».  

Επίσης, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στην καφετέρια αλλά και σε άλλους χώρους χωρίς να βρεθεί κάποιο αντικείμενο που να παραπέμπει στα συνήθη «οπλοστάσια» που έχουν εντοπιστεί στα χέρια χούλιγκανς. Τα τέσσερα άτομα κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης