Στα χέρια της αστυνομίας, ενώ προσπαθούσε να φύγει από την χώρα μας, έπεσε ο δράστης της δολοφονίας ενός 17χρονου Αφγανού, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί την περασμένη Παρασκευή στην οδό Ορφέως στο Βοτανικό.

Πρόκειται για έναν 24χρονο ομοεθνή του ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή των Ευζώνων και συνελήφθη. Σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, δράστης και θύμα γνωρίζονταν και στο παρελθόν είχαν κατηγορηθεί για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχή σε συμμορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή φαίνεται ότι ήταν η πραγματική αιτία της δολοφονίας του νεαρού» λέει στη zougla.gr αστυνομικός που ασχολήθηκε από την πρώτη στιγμή με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο Αφγανοί είχαν όμως και άλλες προσωπικές διαφορές που αφορούσαν τα… μάτια μιας ανήλικης συμπατριώτισσας τους.  

Αμέσως μετά την δολοφονία ο 24χρονος Αφγανός έφυγε από την Αθήνα και πήγε στη Βόρεια Ελλάδα αναζητώντας τρόπο να διαφύγει χωρίς όμως να τα καταφέρει. Οι δυο Αφγανοί ήταν στη χώρα μας έχοντας προσωρινή άδεια διαμονής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης