Bίντεο – φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας 

Αργά το βράδυ της Τετάρτης η Ντόνα Συμεωνίδου, συνοδευόμενη από τον γνωστό ποινικολόγο Νίκο Διαλυνά, βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου και κατέθεσε μήνυση κατά του επιχειρηματία Αναστάσιου Λεβέντη, κατά του επικεφαλής της προσωπικής ασφάλειας της οικογένειας Λεβέντη, Στάθη Γιαννέλου, και κατά του αγνώστου άνδρα ο οποίος την ξυλοκόπησε και της προκάλεσε βαριές σωματικές βλάβες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το πρωί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Ο φακός της «Ζούγκλας» ήταν εκεί για να καταγράψει τη διαδικασία, να μιλήσει με την ίδια, αλλά και με τον δικηγόρο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Δευτέρας η Ντόνα Συμεωνίδου, μέλος της οικογένειας Λεβέντη (βασικού μετόχου της Coca-Cola 3E), δέχθηκε επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει από έναν άνδρα. Αυτός ο άνδρας εκστόμισε τη φράση «είσαι ατακτούλα, μιλάς πολύ», η οποία είναι απολύτως χαρακτηριστική και παραπέμπει άμεσα στις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη το θύμα σε συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 20 Μαΐου είχε αποκαλύψει στον δημοσιογράφο το πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή η επιχειρηματική δυναστεία της οικογένειας Λεβέντη. Οι αποκαλύψεις είναι εντυπωσιακές. Η ισχυρή οικογένεια ενεργεί ως κράτος εν κράτει, επιβάλλοντας με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο τον τρόπο αντίληψης του αρχηγού της φατρίας.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, «η Ντόνα Συμεωνίδου μετά την επίθεση που δέχτηκε έμεινε στο σπίτι της για δύο ημέρες χωρίς να πάει πουθενά, φοβούμενη για τη ζωή της».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε στη «Ζούγκλα» για το περιστατικό η Ντόνα Συμεωνίδου:

 

 

Δείτε τι ανέφερε έξω από το Α.Τ. Παγκρατίου ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς:

 

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης