Προερχόμενο από τη Λεμεσό της Κύπρου, κατέπλευσε το μεσημέρι του Σαββάτου στο λιμάνι της Σούδας το  υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «The World» με σημαία Μπαχάμες.

Πρόκειται για ένα κρουαζιερόπλοιο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, καθώς δεν προσφέρεται για «μαζικό» τουρισμό κρουαζιέρας, αλλά για «λίγους και….καλούς». Θεωρείται ως το πλέον πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για επιβάτες με πολύ υψηλά βαλάντια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλοίο έχει 165 καμπίνες ή καλύτερα 165 υπερπολυτελείς αυτόνομες κατοικίες. Έχει μήκος 196 μέτρα και διαθέτει 12 καταστρώματα. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στο πλοίο είναι λιγοστά καθώς περίπου τα 130 είναι ήδη αγορασμένα και μάλιστα σε πολύ υψηλή τιμή..

Συμφωνα με την MailOnline οι τιμές για να αγοράσει κανείς τη δική του..καμπίνα στο πλοίο κυμαίνονται από 930.000 ευρώ έως και 13 εκατομμύρια και μάλιστα υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής για ένα διαμέρισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απο comforts το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει γήπεδο τένις, εγκαταστάσεις spa και γυμναστήριο, πισίνες και μια τεράστια κάβα 12.000 ετικετών κρασιού. Διαθέτει έξι εστιατόρια, αρκετά μπαρ, δωμάτιο για τσάι, προσομοιωτή γκολφ, βιβλιοθήκη και αίθουσα κινηματογράφου.

Το «The World» ναυπηγήθηκε το 2001 με κόστος 266.000.000 δολαρίων και έχει 280 άτομα πλήρωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτό το ταξίδι μεταφέρει περίπου 100 επιβάτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να διανυκτερεύσουν στα Χανιά, αν και λόγω των πρόσφατων περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας από 1:00 έως 6:00, δεν θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τη νυκτερινή διασκέδαση των Χανίων.

Το «The World» θα αποπλεύσει από το λιμάνι της Σούδας την Κυριακή με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Πηγή: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης