Δεν μπορεί να το πιστέψει ανθρώπινος νους πως για 10.000 ευρώ σκότωσαν μία γυναίκα μόλις 20 ετών αφού πρώτα απείλησαν το μωρό της με περίστροφο προκειμένου να βρουν τα χρήματα που ήταν κρυμμένα στο σπίτι. Δίπλα, σφιχτοδεμένος σε μία καρέκλα, ήταν ο πατέρας, ηλικίας 33 ετών, πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, ο οποίος προφανώς δεν μπορούσε να αντιδράσει. Κατάφερε όμως να φτάσει μέχρι το τηλέφωνο και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

(Δείτε βίντεο από το σημείο – Σοκαρισμένοι οι γείτονες από το έγκλημα)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις κουκουλοφόροι ήταν έτοιμοι για όλα. Στις σκάλες του σπιτιού εντοπίστηκε κρεμασμένο στα κάγκελα το σκυλί της οικογένειας, το οποίο οι ληστές σκότωσαν για να μη γαβγίζει την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι. Αυτή τη φριχτή εικόνα αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν βρέθηκαν στον εσωτερικό χώρο της μονοκατοικίας επί της οδού Παναγούλη 10 στα Γλυκά Νερά τα χαράματα της Τρίτης.

Η άτυχη κοπέλα και μητέρα του βρέφους

Ο σύζυγος του θύματος

Ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας, παρόλο που βρίσκεται σε σοκ, προσπαθεί να βοηθήσει την αστυνομία, δίνοντας όσες πληροφορίες μπορεί προκειμένου να λύσουν το παζλ του εγκλήματος. Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί έμειναν αρκετές ώρες στο σπίτι για να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα, καταθέσεις από τους γείτονες -αν και κανένας δεν άκουσε τίποτα, λένε οι μαρτυρίες- και άλλα στοιχεία που ενδεχομένως να συνδράμουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Πιθανότατα οι δράστες να γνώριζαν ότι το ζεύγος είχε χρήματα στο σπίτι και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Η 20χρονη κοπέλα, με βρετανικό διαβατήριο, ήταν φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Από τις πρώτες πληροφορίες έγινε γνωστό ότι οι δράστες, μόλις μπήκαν στο σπίτι, πήγαν στην κρεβατοκάμαρα και έβαλαν το πιστόλι στο κεφάλι του μωρού απειλώντας τους γονείς ότι θα σκοτώσουν το παιδί τους αν δεν τους δώσουν χρήματα και κοσμήματα. Η μητέρα του βρέφους, από τον φόβο της προφανώς, φώναξε και εκείνοι για να μη χάσουν πολύτιμο χρόνο, την ακινητοποίησαν και τη στραγγάλισαν. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα την έπνιξαν με το μαξιλάρι, προκαλώντας της ασφυξία. 

Ο 33χρονος, έντρομος μπροστά στο έγκλημα, προσπαθεί να κάνει ό,τι του λένε οι δράστες, με αποτέλεσμα να βρεθεί δεμένος χειροπόδαρα σε μία καρέκλα. Ο ίδιος, αφού έφυγαν οι τρεις κουκουλοφόροι με το ποσό των 10.000 ευρώ που υπήρχε στο σπίτι, προσπάθησε να λυθεί. Δεν τα κατάφερε! Ωστόσο κατόρθωσε να φτάσει με μεγάλη δυσκολία στο σημείο στο οποίο ήταν η συσκευή του τηλεφώνου και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να μεταβούν στο σημείο ήρθαν αντιμέτωποι με μία φρικτή εικόνα. Ένας άντρας δεμένος σε μία καρέκλα, μία νεαρή κοπέλα δολοφονημένη και δίπλα της ένα μωρό μόλις 11 μηνών να σπαράζει από το κλάμα. Οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο του μπάνιου, που ίσως το άτυχο ζευγάρι να ξέχασε να κλείσει το βράδυ…

Στο σπίτι της οικογένειας έφτασε και η Φιλοζωική προκειμένου να πάρει από το χώρο τον σκύλο που σκότωσαν οι δράστες και κρέμασαν στα κάγκελα της εσωτερικής σκάλας της μονοκατοικίας.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης