Εικόνες που συγκλονίζουν από τις προσαγωγές ατόμων κατά τις συμπλοκές που σημειώθηκαν στην Πανεπιστημίου μεταξύ των ΜΑΤ και μελών του ΚΚΕ, κατέγραψε ο φακός της Ζούγκλας.

Στις εικόνες που ακολουθούν οι αστυνομικές δυνάμεις παίρνουν στην κυριολεξία σηκωτό διαδηλωτή – μέλος του ΚΚΕ. Αφού του περνούν χειροπέδες, τον σηκώνουν βίαια από το έδαφος, κρατώντας τον από τα χέρια και από τα πόδια, κυριολεκτικά στον αέρα σαν «σακί» για να τον οδηγήσουν τρέχοντας στην αστυνομική κλούβα η οποία  έχει ως προορισμό την Ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή άλλοι διαδηλωτές ακούγονται στο βίντεο να φωνάζουν στις αστυνομικές δυνάμεις: «Ντροπή σας. Είστε παράνομοι… εγκληματίες, θα του σπάσετε τα χέρια», αλλά εκείνοι απτόητοι ανοίγουν δρόμο ανάμεσα στις υπόλοιπους συναδέλφους τους μεταφέροντας στα χέρια το μέλος του ΚΚΕ.

Το περιστατικό καταγράφηκε περίπου στις 14:00 στην οδό Πανεπιστημίου, κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν όταν ομάδα ατόμων που ήθελαν να κάνουν πορεία συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών για να τους απωθήσουν. 

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης