Βίντεο-Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου Άρη, Αλέξης Κομνηνός, ο οποίος μαζί με την 15χρονη κοπέλα του, έχασαν τη ζωή τους από τον φονικό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Σάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα έγιναν σε πέντε δευτερόλεπτα. Τα παιδιά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν… Ο Άρης μου προστάτευσε την κοπέλα του, την κράτησε αγκαλιά και σήκωσε πάνω του το περισσότερο βάρος…», λέει στο zougla.gr ο δημοσιογράφος Αλέξης Κομνηνός, λίγη ώρα πριν ο ίδιος και η τοπική κοινωνία πουν το τελευταίο αντίο στον Άρη και την Κλαίρη.

Την ώρα που έγινε ο σεισμός ο ίδιος βρισκόταν στην εργασία του. «Ήμουν στο χώρο εργασίας την ώρα του σεισμού. Από κει και έπειτα άρχισε ένας τιτάνιος αγώνας για την αναζήτηση των παιδιών. Μετά από μία μιάμιση ώρα μάθαμε το δυσάρεστο γεγονός. Εγώ μαζί με τον πατέρα της κοπέλας, αναζητούσαμε τα παιδιά. Ο γιος μου είχε μαζί του το κινητό τηλέφωνο. Για την κόρη (Κλαίρη) δεν γνώριζα αν το έχει μαζί της. Καλούσα τον γιο μου. Δυστυχώς δεν απαντούσε. Ο Άρης ήταν ένα τέτοιο παιδί που θα προσπαθούσε να βρει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί μου, έστω με ένα τηλεφώνημα, ή θα βρίσκομαι. Από κει και πέρα, όταν έκανα τρεις τέσσερις προσπάθειες να βρω τον Άρη, δεν μπόρεσα να τον βρω. Κάποια στιγμή άρχισα να ανησυχώ. Δηλώσαμε την εξαφάνιση και των δύο παιδιών…. Ψάχναμε οι γονείς… Κάπου μέσα μου πίστευα ότι κάτι κακό είχε συμβεί στα παιδιά…».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης