Το έγκλημα ολοκληρώθηκε! Το Δικαστικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, προφανώς κάτω από μεγάλη πίεση, υιοθέτησε την πρόταση της Εισαγγελέως κ. Κλιάμπα και απάλλαξε τον κατηγορούμενο- γόνο πάμπλουτης οικογένειας, μίας εκ των 5 μεγαλύτερων εταιριών που πληρώνει διαφημίσεις στα ελληνικά ΜΜΕ.

Και όλα αυτά, παρά το έγγραφο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που συνεργάζεται με το Εφετείο του Παρισιού, το οποίο προσκόμισαν στο Συμβούλιο οι δικηγόροι της Γεωργίας Μπίκα, από το οποίο προέκυπτε – πέραν κάθε αμφιβολίας – ότι η Γεωργία Μπίκα την ώρα που ανέβαινε στο ξενοδοχείο για να κοιμηθεί, ήταν περίπου σε κώμα. Αυτό σημαίνει ότι είπαν ψέματα οι μάρτυρες υπάλληλοι του ξενοδοχείου ότι την είδαν νηφάλια να εισέρχεται στο ξενοδοχείο, να κλείνει δωμάτιο και να τους λέει ότι «θα πάω στο πάρτι». Υποβλήθηκε εξ αρχής μήνυση σε βάρος τους για ψευδορκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι δικαιολογείται γιατί μέσα σε λίγα λεπτά καρατομήθηκε ο αρμόδιος για θέματα Διαφάνειας Εισαγγελέας κ. Φλωρίδης, όταν διαμαρτυρήθηκε στον Προϊστάμενο γιατί δεν παρέλαβε το έγγραφο που απευθύνονταν στον ίδιο. Να θυμίσουμε εδώ ότι οι δικηγόροι της Γ. Μπίκα ζητούσαν με έγγραφό τους από τον κ. Φλωρίδη, να ερευνήσει τις παραλείψεις που έγιναν από αστυνομικούς, ιατροδικαστές κλπ. κατά το χρόνο της ανακρίσεως, αφού στοιχειωδώς θα έπρεπε από μία κοπέλα που καταγγέλλει βιασμό υπό συνθήκες μέθης, να ληφθεί αμέσως αίμα και ούρα. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ!

Έτσι εξηγείται περαιτέρω το γιατί η Ένωση Εισαγγελέων της οποίας ο Πρόεδρος εδρεύει εν Θεσσαλονίκη (!), έβγαλε αμέσως ανακοίνωση με την οποία άφηνε αιχμές ότι ο Εισαγγελέας Διαφάνειας δεν έχει αρμοδιότητα να ερευνήσει την υπόθεση (!) Δεν μπορεί δηλαδή ο Εισαγγελέας Διαφάνειας να ερευνήσει την πιθανή δωροδοκία υπαλλήλων!!!

Έτσι εξηγείται γιατί η Εισαγγελέας κ. Κλιάμπα έδειξε τέτοιο πάθος να κατηγορήσει ως απατεώνισσα τη Γ. Μπίκα και να απαλλάξει τον γόνο της εύπορης οικογένειας. Διότι, ούσα και σύζυγος δικηγόρου της Θεσσαλονίκης, από πληροφορίες που συλλέξαμε δεν φημίζεται για τόσο εκτενείς εισηγήσεις της προς το Συμβούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διότι και η κ. Κλιάμπα είναι μέλος του Συμβουλίου της Ένωσης Εισαγγελέων!

Τώρα, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για το τι έγινε και του Συμβούλιο έβγαλε τελικά αυτό το πόρισμά του, ίδιο με την εισήγηση της κ. Κλιάμπα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης