Το κουβάρι μιας ανείπωτης τραγωδίας που σημειώθηκε στο Αγρίνιο προσπαθούν να ξετυλίξουν οι Αρχές. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας μετανάστης, αγνώστων ακόμα στοιχείων, βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρός, ανάμεσα στο σασμάν και το διαφορικό ενός τουριστικού λεωφορείου.

Κυνηγώντας το… όνειρό του για μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη και πιθανότατα στη Γερμανία, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον ελάχιστο χώρο που υπάρχει στα μεγάλα οχήματα μεταξύ σασμάν και διαφορικού, ώστε να “περάσει” τους συνοριακούς και άλλους ελέγχους και να χαθεί σε κάποια πλούσια μεγαλόπολη. Εκεί τον βρήκε το μοιραίο. Είτε γιατί οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες λόγω καλοκαιριού δεν ήταν ανεκτές από τον οργανισμό του, είτε γιατί τον χτύπησε κάποιο εξάρτημα κατά τη λειτουργία του, είτε γιατί υπερβολικές αναθυμιάσεις λιπαντικών και καυσίμων δηλητηρίασαν το σώμα του, έχασε τη ζωή του. Μόνος, αβοήθητος, απελπισμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανείς δεν ξέρει ακόμη πόσες ημέρες ο άτυχος ασιάτης βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείου του λεωφορείου.

Το πτώμα εντοπίστηκε από τον οδηγό του λεωφορείου, όταν ο τελευταίος διαπίστωσε πρόβλημα στο όχημα. Το λεωφορείο “δεν δούλευε όπως έπρεπε” είπε σχετικά. Το πήγε στο συνεργείο για να του “ρίξουν μια ματιά” πριν από το επόμενο ταξίδι.

Το λεωφορείο έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και πρόσφατα είχε ταξιδέψει στη Σερβία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άτυχος άνδρας, ασιατικής καταγωγής και ηλικίας περίπου 30 ετών, που εγκλωβίστηκε στο λεωφορείο που έφτασε στο Αγρίνιο τη νύχτα της Κυριακής ερχόμενο από Βελιγράδι.

Το λεωφορείο στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο μετανάστης:

Χώθηκε λοιπόν κάτω από το τουριστικό λεωφορείο και πιθανότατα νόμιζε πως κατευθύνεται στη Γερμανία και όχι προς την Ελλάδα.

Ο οδηγός του λεωφορείου πήγε τη Δευτέρα το όχημα σε συνεργείο στο Αγρίνιο. Μόλις ανακαλύφθηκε το αποτρόπαιο εύρημα ενημερώθηκαν οι Αρχές και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο. 

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή.

Ως προς τα αίτια του θανάτου αναμένεται να δώσει απαντήσεις το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στη σορό του άνδρα. Επίσης, από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσδιοριστεί και το πότε ακριβώς απεβίωσε ο άτυχος μετανάστης

Δείτε τις δηλώσεις του διοικητή των Π.Υ. της Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορου Μπόκα για την πρωτοφανή στα χρονικά επιχείρηση:

 

 

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, agriniopress.gr – Video – Φωτογραφίες: agriniopress.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης