Τραυματισμένος με μαχαίρι στην παλάμη του δεξιού χεριού είναι ένας από τους συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 22χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος δεν έχει πει στους αστυνομικούς πώς τραυματίστηκε, ωστόσο οι Αρχές εκτιμούν ότι το τραύμα του έχει προκληθεί από το ίδιο μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε ο 19χρονος. Οι Αρχές δεν αποκλείουν να είναι το ίδιο άτομο που φαίνεται στο οπτικό υλικό να χτυπά με μανία τον αιμόφυρτο Άλκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μικροσκόπιο των ερευνών παραμένει και ο 20χρονος ο οποίος είχε διαφύγει πριν από λίγες ημέρες στην Αλβανία. Οι Αρχές είναι πλέον πεπεισμένες πως υπάρχει εμπλοκή του στην υπόθεση, και για τον λόγο αυτόν εξέδωσαν διεθνές ένταλμα σύλληψης. Όπως είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, εκκρεμούν δύο συλλήψεις, όπου «η μία βρίσκεται στην Ελλάδα και η δεύτερη αφορά πολίτη Αλβανίας ο οποίος βρίσκεται στην Αλβανία». Πρόσθεσε δε τα εξής: «Αναμένουμε εντός της ημέρας από τον αρμόδιο εισαγγελέα να προβεί στην αντίστοιχη πράξη για να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και να ζητήσουμε από το αλβανικό κράτος να τον συλλάβει προκειμένου να έρθει και να δικαστεί στη χώρα μας». Ο καταζητούμενος που βρίσκεται στη χώρα μας είναι ένας 20χρονος που ζει στην Αθήνα και δεν έχει γίνει ακόμα δυνατός ο εντοπισμός του.

Άμεσα εμπλεκόμενος θεωρείται και ένας 21χρονος Έλληνας που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Το αποτύπωμά του βρέθηκε στο δρεπάνι με το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο Άλκης Καμπανός. Πρόκειται για ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή ο οποίος πριν από έναν χρόνο υπήρξε και εκείνος θύμα οπαδικής βίας. Είχε δεχτεί επίθεση από ομάδα νεαρών που του κατάφεραν τέσσερις μαχαιριές στα πόδια, ενώ κινδύνευσε να χάσει την όρασή του από κλοτσιές που δέχτηκε στο πρόσωπο και πιο συγκεκριμένα στο μάτι. Όταν οι αστυνομικοί τού πήραν κατάθεση, εκείνος αρνήθηκε να αποκαλύψει τι είχε συμβεί και να κατονομάσει τους δράστες της επίθεσης, δηλώνοντας πως είχε πέσει θύμα ληστείας από αγνώστους.

Κατά τα λοιπά, ο 23χρονος που συνελήφθη πρώτος φέρεται να έδωσε τα περισσότερα στοιχεία σε σχέση με την υπόθεση, καθώς περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον ρόλο των 11 εμπλεκομένων. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο λόγος για τον οποίο ο ίδιος δεν συμμετείχε στην ενέδρα είναι ότι ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο στο λευκό Citroen την ώρα που είχε σταθμεύσει στην οδό Ν. Πλαστήρα και αυτό άρχισε να κυλάει, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επιστρέψει για να το ακινητοποιήσει. Αυτός φέρεται ως ο λόγος για τον οποίο δεν συμμετείχε στη φονική ενέδρα που είχαν στήσει στους οπαδούς του Άρη. Ο 22χρονος που τραυματίστηκε μπήκε στη θέση του συνοδηγού στο λευκό Citroen, εξ ου και οι κηλίδες του αίματος που βρέθηκαν εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης