Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης ασέλγειας σε 17χρονη από 84χρονο Τρικαλινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας της 17χρονης, η μητέρα της δεν αναζητείται, καθώς κλήθηκε από την Ασφάλεια Τρικάλων από την πρώτη στιγμή και έχει δώσει αναλυτικά κατάθεση για την υπόθεση της κόρης της. Τουναντίον, αναζητείται η οικογενειακή φίλη της μητέρας, η οποία φέρεται να μεσολάβησε για να συνευρεθεί η 17χρονη με τον 84χρονο ή και με άλλα άτομα έναντι αμοιβής –  τα οποία η Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων ερευνά ώστε να διαπιστώσει εάν αυτό συνέβαινε συστηματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον φάκελο του κατηγορητηρίου πάντως, υπάρχει κατηγορία σε βάρος του 84χρονου για ασέλγεια, – ο οποίος και συνελήφθη την ώρα της πράξης με την 17χρονη – σε βάρος της οικογενειακής φίλης της μητέρας της 17χρονης για μαστροπεία αλλά σε βάρος της ίδιας της ανήλικης. 

Ο χρόνος για το αυτόφωρο όμως έχει παρέλθει και τώρα υπάρχει το ενδεχόμενο η οικογενειακή φίλη που φέρεται ότι μεσολάβησε, τουλάχιστον στη υπόθεση με τον 84χρονο, να εμφανιστεί με συνήγορο υπεράσπισης στην Ασφάλεια Τρικάλων για να καταθέσει. Εάν αυτό δε συμβεί τότε θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της.

Σημειωτέον πως η μητέρα της 17χρονης που έχει ακόμη ένα παιδί, είναι σε διάσταση με το σύζυγο της και εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο βρίσκεται στο σπίτι της οικογενειακής φίλης. Οι γονείς της 17χρονης παρόλο που είναι σε διάσταση έχουν άριστες σχέσεις για το καλό των παιδιών τους και είναι και οι δύο βιοπαλαιστές, σύμφωνα με το trikalaola.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η οικογενειακή φίλη είναι και η ίδια μητέρα. Με πολύ ενδιαφέρον πλέον αναμένεται η κατάθεση της οικογενειακής φίλης όταν αυτή εμφανιστεί στην Αστυνομία οικειοθελώς, είτε με ένταλμα σύλληψης που δεν έχει εκδοθεί μέχρι στιγμής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης