Zougla Newsroom 

Τριπλό χτύπημα στα κυκλώματα διακίνησης παράνομων τσιγάρων και καπνού από την Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, από τα ξημερώματα ήταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας η οποία τελείωσε αργά το απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντοπίστηκαν τρία παράνομα εργαστήρια στις περιοχές της Κηφισιάς, των Αχαρνών και του Μαρκοπούλου. Μάλιστα, οι κάτοικοι των περιοχών βλέποντας δεκάδες αστυνομικούς να περικυκλώνουν τα παράνομα εργαστήρια και να ξεφορτώνουν για ώρες κούτες με παράνομα τσιγάρα και δέματα καπνού τα έχασαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής φαίνεται ότι παρακολουθούσαν για καιρό τα μέλη του κυκλώματος και τις κινήσεις τους.

Ωστόσο, ήταν δύσκολο να πλησιάσουν στις εγκαταστάσεις καθώς εξωτερικά υπήρχαν κάμερες ώστε να ελέγχεται η παραμικρή κίνηση. Τα παράνομα εργαστήρια ήταν εξοπλισμένα με μηχανήματα που είχαν μεγάλες δυνατότητες παραγωγής τσιγάρων και κοπής καπνού, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε η zougla.gr.

Μέχρι αργά το απόγευμα, ήταν σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ποσοτήτων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται αύριο να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Όσο για τα διαφυγόντα κέρδη του ελληνικού Δημοσίου από τα παράνομα τσιγάρα ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης