Από το Αίγιο στο Χαλάνδρι ταξίδεψαν οι τρεις αιωνόβιες ελιές που βρήκαν τη θέση τους σε κεντρικά σημεία της πόλης για να συνεχίσουν την αναμέτρησή τους με τον χρόνο.

Η δράση σχεδιάστηκε από την ΕΡΓΟΣΕ, χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο και αφορά τη μεταφορά αιωνόβιων δέντρων που θυσιάστηκαν στο πλαίσιο των απαλλοτριώσεων για την επέκταση των σιδηροδρομικών γραμμών. Στόχος η διαφύλαξη του πολύτιμου φυτικού κεφαλαίου του τόπου μας, που αποτελεί πηγή ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αιωνόβια δέντρα τοποθετήθηκαν στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στη συμβολή με την οδό Σαρανταπόρου, στην πλατεία Κιοσσέ στο Πολύδροσο και στο πάρκο της οδού Εδέσσης & Ολύμπου στην Τούφα.

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Στάθη Σταθόπουλο για το πρόγραμμα, όλους τους εργαζόμενους στην υπηρεσία Πρασίνου, τους αντιδημάρχους Κώστα Ευθυμίου και Δημήτρη Χριστουλάκη και τη γεωπόνο του Δήμου κα. Νατάσσα Νικολάου που φρόντισαν να γίνουν όλα όπως έπρεπε» σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης