Τον απόλυτο τρόμο μέσα στο σπίτι του στη Νέα Ερυθραία έζησε ένας δημοτικός σύμβουλος, και πρώην αντιδήμαρχος Κηφισιάς, μαζί με τα δυο του αδέλφια.

Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ληστές που δεν θα έφευγαν με τίποτα, όπως έδειχναν από τις αντιδράσεις τους, αν δεν έπαιρναν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ή πολύτιμα αντικείμενα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας όταν τα τρία αδέλφια άκουσαν έναν θόρυβο και πολύ γρήγορα είδαν την πόρτα να «παραδίδεται» στα χτυπήματα των κακοποιών οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους ενώ φορούσαν και γάντια.

Με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων ακινητοποίησαν τον 50χρονο δημοτικό σύμβουλο Κηφισιάς όπως και τα αδέλφια του τα οποία βρίσκονταν σε διαφορετικά δωμάτια της μονοκατοικίας. Οι δράστες χτύπησαν τους τρεις άντρες και ζητούσαν επίμονα χρήματα.

Σύμφωνα με όσα φέρονται να έχουν καταθέσει στις αρχές, όταν τους ζήτησαν χρήματα και τα θύματα τους έδωσαν συνολικά περίπου χίλια ευρώ, οι κακοποιοί δεν ικανοποιήθηκαν. Από τις αντιδράσεις τους φάνηκαν να γνωρίζουν ότι στο σπίτι υπήρχε και χρηματοκιβώτιο και τελικά ανάγκασαν τον δημοτικό σύμβουλο να τους δείξει το σημείο όπου βρισκόταν και στη συνέχεια να το ανοίξει. Με γρήγορες κινήσεις οι ληστές πήραν ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό αλλά και ένα πανάκριβο ρολόι που φορούσε ένας από τους τρεις αδελφούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα θύματα, με όσο κουράγιο είχαν, όταν οι κακοποιοί έφυγαν, ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασε γρήγορα στο μικρό στενό της Νέας Ερυθραίας αλλά οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. 

Σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων, επρόκειτο για δύο αδύνατους άνδρες και έναν εύσωμο, που μιλούσαν καλά ελληνικά.

Οι αρχές αναζήτησαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών στο σπίτι ενώ ψάχνουν και κάμερες γειτονικών σπιτιών που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τις κινήσεις των ληστών πριν φορέσουν μάσκες και καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους. Επίσης, πολύ σημαντικό για την έρευνα τους είναι να εντοπίσουν και το όχημα διαφυγής των κακοποιών. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης