Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 22χρονης σε ερημική παραλία της Χαλκιδικής έφεραν οι εξετάσεις DNA που δεν ταυτοποιούν τον 56χρονο τρόφιμο των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας.

Τα αποτελέσματα του εργαστηρίου της Αθήνας, στο οποίο είχαν σταλεί τα στοιχεία DNA τόσο της 22χρονης όσο και του 56χρονου υπηκόου Αλβανίας, έδειξαν ότι ο τρόφιμος των φυλακών Κασσάνδρας δεν είναι αυτός που βίασε την κοπέλα στην παραλία Κύψα, στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής. H 22χρονη δέχθηκε πισώπλατη επίθεση ενώ έκανε ηλιοθεραπεία και ετοιμαζόταν να μπει στη θάλασσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι στο κάδρο των ερευνών της Αστυνομίας έχει μπει ένας αλβανικής καταγωγής κτηνοτρόφος-βοσκός της περιοχής, του οποίου τα γενετικά στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες, επίσης έχουν σταλεί για εργαστηριακό έλεγχο.

Ο εν λόγω κτηνοτρόφος-βοσκός δουλεύει σε μαντρί της περιοχής και από τη μέρα που τελέστηκε ο βιασμός εξαφανίστηκε από την περιοχή.

Ο 56χρονος τρόφιμος οδηγήθηκε σήμερα περίπου στις 09:00 στην ανακρίτρια Πολυγύρου, η οποία, υπό το φως των νέων δεδομένων, αναμένεται να αποσύρει την ποινική δίωξη για βιασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την καταγγελία του θύματος τη Δευτέρα, η οποία επιβεβαιώθηκε την ίδια μέρα από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, συνελήφθη για την υπόθεση ο 56χρονος.

Ο άνδρας, που είναι έγκλειστος για υπόθεση ανθρωποκτονίας και εκτίει πολυετή ποινή φυλάκισης, εκτελούσε αντιπυρικές εργασίες στο παράρτημα Ξενοφώντος των φυλακών Κασσάνδρας, εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου η 22χρονη έπεσε θύμα βιασμού.

Ο τρόφιμος, ο οποίος βρισκόταν υπό επιτήρηση, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες δεν είχε μείνει μόνος του όσο βρισκόταν στο παράρτημα Ξενοφώντος -κυρίως κατά την ώρα τέλεσης του βιασμού-, αλλά ούτε βρισκόταν τότε σε άδεια από τις αγροτικές φυλακές.

Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, πέρα από την επιβεβαίωση του βιασμού, έδειξε ότι η κοπέλα έφερε εκδορές στα πόδια αλλά και εκχυμώσεις στο πρόσωπο, καθώς και τραυματισμένα χείλη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης