Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 20χρονη γυναίκα τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Μυστρά στην Νίκαια, όταν ένας άνδρας 28 ετών την άρπαξε και προσπάθησε να τη βιάσει, την στιγμή που εκείνη επέστρεφε σπίτι της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η νεαρή αντιστάθηκε σθεναρά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο, καθώς πάλεψε με τον επίδοξο βιαστή της και χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί στο Γενικό κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Παρά το σοκ το οποίο υπέστη η κοπέλα κατάφερε να συγκρατήσει κάποια χαρακτηριστικά του δράστη. Αστυνομικοί που στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι άκουσαν τις φωνές της, έκαναν αναζητήσεις και λίγο αργότερα τον εντόπισαν. Ο 28χρονος Αλβανός συνελήφθη ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει κάνει και άλλες επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του «δράκου της Νίκαιας» περιέγραψε η 20χρονη, η οποία σώθηκε, καθώς κατάφερε να παλέψει μαζί του και να του αντισταθεί. «Ήταν βράδυ Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής, μία παρά, καθόμουν κάτω από ένα μπαλκόνι και αυτός κρυβόταν για να μην τον δω. Εγώ όπως καταλαβαίνετε έφυγα από το σημείο και ξαφνικά ένιωσα κάποιον να μου κλείνει το στόμα», περιγράφει η 20χρονη, μιλώντας στο OPEN.

Έπειτα, όπως αναφέρει, «Αρχίσαμε να παλεύουμε, φώναξα “βοήθεια” και αυτός τότε με χτύπησε στο κεφάλι. Βγήκε μία γειτόνισσα ευτυχώς και του φώναξε “τι κάνεις εκεί, τι κάνεις εκεί”, τρόμαξε και άρχισε να τρέχει. Έτρεξα από πίσω του αλλά δεν τον πρόλαβα μετά, δεν είχα άλλες δυνάμεις, κάλεσα σε βοήθεια κάποιους γείτονες».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βίντεο-ντοκουμέντο μετά την επίθεση

Βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει την απελπισμένη προσπάθεια που έκανε η 20χρονη για να ξεφύγει από τον 28χρονο Αλβανό, ο οποίος επιχείρησε να τη βιάσει. Η κοπέλα στην προσπάθειά της να γλυτώσει, αρχίζει να χτυπά τις πόρτες και τα κουδούνια των γειτόνων ζητώντας βοήθεια.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης