Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Καρέ-καρέ αποτυπώνεται στο βίντεο που φέρνει στο φως το zougla.gr ο έλεγχος που διενεργήθηκε στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Δημήτρη Βαγενά από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εικόνες δείχνουν τον βουλευτή να βρίσκεται σε ένα βενζινάδικο και να επιχειρεί να κάνει αναστροφή προκειμένου να μπει ανάποδα σε μονόδρομο. Τότε δέχεται την παρατήρηση των αστυνομικών, κάτι που ωστόσο δεν τον πτοεί ούτε στο ελάχιστο καθώς επιταχύνει με το αυτοκίνητό του και αποχωρεί από το σημείο.  

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Υπενθυμίζουμε πως, όπως αναφέρθηκε και στο ρεπορτάζ του zougla.gr το πρωί της Τρίτης και όπως κατήγγειλαν αστυνομικοί, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης δέχτηκε παρατηρήσεις από τους αστυνομικούς ενώ έκανε αναστροφή με το αυτοκίνητό του σε μονόδρομο στην Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη και η αντίδρασή του ήταν να βγάλει την ταυτότητά του και να φωνάξει νευριασμένος πως: «Είμαι βουλευτής, δεν είναι δουλειά σας να μου πείτε τι θα κάνω». Επόμενη κίνηση του κ. Βαγενά ήταν να αναπτύξει ταχύτητα και να αποχωρήσει, ακολουθώντας αντικανονική πορεία στον δρόμο. 

 

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ για το περιστατικό:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης