Έχουν περάσει δυόμιση χρόνια από τότε που ο 16χρονος, Θανάσης Παύλου ξυλοκοπήθηκε από συνομηλίκους του και βρέθηκε πεσμένος σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Ροζάκη Αγγελή στη Λαμία.
Από τότε, η οικογένεια Παύλου διανύει το δικό της Γολγοθά, θυσιάζοντας ό,τι έχει και δεν έχει, προκειμένου το παιδί της να γίνει καλά από τις σοβαρές κρανιογκεφαλικές και όχι μόνο κακώσεις που υπέστη.
Ο Θανάσης παρουσιάζει αρκετά σημαντική βελτίωση, καθώς για πολύ καιρό βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση. Σύμφωνα με τον θείο του, το παιδί έχει αρχίσει να κινείται, να στέκεται όρθιο και να αντιλαμβάνεται. Δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει, αλλά και να περπατήσει κανονικά.
Η οικογένεια του, όμως, μαζί με το μεγάλο αυτό πρόβλημα, αντιμετωπίζει και σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Οι γονείς δεν έχουν δουλειά και κινδυνεύουν με άμεση κατάσχεση του σπιτιού τους. Κάνουν έκκληση σε όσους πολίτες μπορούν να βοηθήσουν, προσφέροντας κάποια χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 80160645158.
Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του lamiastar:
Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

