Μπροστά σε μια πρωτοφανή κατάσταση βρέθηκαν κάτοικοι των Τρικάλων, όταν το βράδυ του Σαββάτου, ένας 60χρονος ξάπλωσε στο οδόστρωμα και αρνούταν να σηκωθεί, θέλοντας να τον πατήσουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, στην κεντρική οδό του Πύργου και οι περίοικοι αναγκάστηκαν να βγουν στο οδόστρωμα για να προειδοποιούν τους οδηγούς των οχημάτων, ώστε να αποφευχθεί την τραγωδία. Παράλληλα, ειδοποίησαν την Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο 60χρονος που λόγω μέθης δεν ήταν και στην καλύτερη κατάστασή του, πείστηκε μετά από επίμονες προσπάθειες να σηκωθεί από το οδόστρωμα πριν παρασυρθεί από οχήματα και στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας για να επιληφθεί επί του συμβάντος.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί κάτι παρόμοιο ο 60χρονος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης