Τραγικός ήταν ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη στις 22:00 χθες στο Ποσείδι Χαλκιδικής, καθώς 23χρονος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά μία 14χρονη, η οποία όμως σήμερα υπέκυψε στα τραύματά της. Ελαφρά τραυματίστηκε η 15χρονη φίλη της.
Ο νεαρός εκινείτο στο 39ο χλμ. της επαρχιακής οδού Μουδανιών- Κασσάνδρας, όταν στο ύψος της Φούρκας παρέσυρε τα δύο κορίτσια, τα οποία διέσχιζαν πεζή τον δρόμο.
Οι δύο κοπέλες μεταφέρθηκαν στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όμως η 14χρονη εξέπνευσε σήμερα το πρωί. Η 15χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.
Για ελλιπή φωτισμό στο συγκεκριμένο δρόμο, παρότι η περιοχή της Φούρκας είναι τουριστική, έκανε λόγο στο zougla.gr o υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής, κ. Κωνσταντίνος Παπουτσής.

