Μόνο δωμάτιο νοσοκομείου δεν θυμίζει η σουίτα στην οποία νοσηλεύεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Walter Reed στο Μέριλαντ, μόλις 14 χιλιόμετρα μακριά από τον Λευκό Οίκο. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο διαθέτει 244 κρεβάτια, εκ των οποίων τα 50 βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ νοσηλεύεται στον προεδρικό θάλαμο στον οποίο υπάρχουν όλα τα μέσα για να εργάζεται ενώ διατίθεται και ειδικός εξοπλισμός για την ασφάλειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σουίτα του Τραμπ αποτελείται από μία μεγάλη τραπεζαρία με κρυστάλλινο πολυέλαιο στο κέντρο, σαλόνι για τους επισκέπτες και χώρο εξέτασης, ενώ ένα γραφείο έχει τοποθετηθεί κοντά στο κρεβάτι του ασθενούς. Επίσης, ο ίδιος έχει και τον προσωπικό του σεφ.

Το Walter Reed, υπερσύγχρονο και εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό, είναι παραδοσιακά το νοσοκομείο που περιθάλπει τους προέδρους και τους ανώτατους αξιωματούχους των ΗΠΑ.

Η απόφαση του Λευκού Οίκου για τη μεταφορά του Ντόναλντ Τραμπ στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο του Walter Reed πάρθηκε στο πλαίσιο της προφύλαξής του, αν και οι θεράποντες γιατροί θεωρούν ακόμα κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα.

Ο τελευταίος πρόεδρος των ΗΠΑ που νοσηλεύτηκε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, ήταν νοσηλεύτηκε το 1981, ο Ρόναλντ Ρίγκαν έπειτα από απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, στις 30 Μαρτίου.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του δωματίου στο οποίο νοσηλεύεται ο Αμερικανός Πρόεδρος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο δημοσιογράφος Richard Southern.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης