To δικό της συγκλονιστικό μήνυμα στέλνει μέσα από την εντατική όπου βρίσκεται απομονωμένη και δίνει τη μάχη με τον κορωνοϊό, μια κτηνίατρος της επαρχίας του Avellino στην Ιταλία, περιοχή κοντά στη Νάπολη.

Η ιατρός με όση δύναμη της έχει απομείνει, στέλνει το δικό της μήνυμα προς του Ιταλούς αλλά  αλλά και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο, προκειμένου όπως λέει να… «αφυπνίσει τις συνειδήσεις». Η ίδια έχει γλυτώσει τον θάνατο αλλά ακόμα βρίσκεται σε αναπνευστική υποστήριξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επισημαίνει, για την εξάπλωση του ιού φταίνε όλοι, φταίνε αυτοί που δεν άκουσαν τις συμβουλές ενώ υπήρξαν και κάποιοι οι οποίοι έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή των άλλων επίτηδες.

Φανερά καταβεβλημένη, η ιατρός De Rossa, περιγράφει και τη μάχη της με τον Covid-19 καθημερινά.

«Είμαι κλειστή στην απομόνωση σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, τόσες μέρες που δεν τις μετράω πια. Δεν μπορώ να ανοίξω το παράθυρο, δεν έχω επαφή με κανέναν, εκτός από δύο φορές την ημέρα. Μια με τους γιατρούς  για τους συνηθισμένους ελέγχους και όταν μου φέρνουν το μεσημεριανό και το βραδινό το οποίο αφήνουν πάνω σε έναν δίσκο πίσω από την πόρτα, από την οποία πρέπει να διατηρήσω μια συγκεκριμένη απόσταση», λέει μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ευχαριστεί το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου ενώ κάνει αναφορά και στην αγάπη του Θεού, λέγοντας πως ο ίδιος ο Θεός αποφάσισε ότι δεν ήρθε ακόμα η ώρα να φύγει…

Παρακολουθήστε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης