Με μία ειρωνική ανάρτηση η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, σχολίασε φωτογραφία με δύο υψηλόβαθμους αξιωματούχους των ΗΠΑ, που εκπροσώπησαν την κυβέρνηση Μπάιντεν στην επίσημη δεξίωση που παρέθεσε ο Γάλλος πρέσβης στην οικία του, για την ημέρα της Βαστίλλης.

Στη φωτογραφία που βλέπετε είναι δύο υπουργοί του Τζο Μπάιντεν οι οποίοι βρέθηκαν στη Γαλλία στον εορτασμό της ημέρας της Βαστίλλης στην οικία του πρέσβη της Γαλλίας στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ένας από δεξιά είναι ένας ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ονόματι Σαμ Μπρίντον τον οποίο ο Μπάιντεν έχει διορίσει σαν γενικό γραμματέα πυρηνικής ενέργειας. Ο άλλος από αριστερά, ο ναύαρχος με τα τακούνια και τη φούστα είναι ο Ρέιτσελ Λεβίν.

«Η τρανς των ΗΠΑ ναύαρχος Ρέιτσελ Λεβίν και ο Αναπληρωτής Βοηθός Γραμματέας Πυρηνικής Ενέργειας Σαμ Μπρίντον στη Γαλλική Πρεσβεία σε δεξίωση για την Ημέρα της Βαστίλης. Απαντήστε ειλικρινά στην ερώτηση: είναι αυτές οι αξίες που είστε έτοιμοι να εμφυσήσετε στα παιδιά σας; Ή συνεχίζουμε να παλεύουμε για τις δικές μας;», ήταν το σχόλιο της Μαρίας Ζαχάροβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης