Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, από το Αλγκράβε της Πορτογαλίας. 

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η Μαρία, καθηγήτρια γερμανικών, πριν λίγο καιρό μετέβη στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε ότι ήταν «σίγουρη» πως είδε τη Μαντλίν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα αφού ενημέρωσε την αστυνομία, μίλησε στην εκπομπή της πορτογαλικής τηλεόρασης. Όπως είπε στην παρουσιάστρια Σάντρα Φελγκέιρας, είδε το κορίτσι να μιλά στα γερμανικά με μία άλλη νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η γυναίκα αναγνώρισε τη μικρή από ένα σημάδι που είχε στο μάτι της και πρόσθεσε ότι στην ίδια περιοχή είχε δει και το φορτηγάκι του Γερμανού παιδόφιλου Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της.

Η γυναίκα μίλησε με αλλοιωμένη φωνή και μάσκα προστασίας και είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια, στο σούπερ μάρκετ Απολόνια στο Γκέιλ. «Ήταν ένα κορίτσι στα δεξιά μου και μιλούσε Γερμανικά με ένα άλλο (κορίτσι). Όταν κοίταξα τα μάτια της, ήμουν σίγουρη για το τι είδα. Ήταν ανοιχτόχρωμα με το ίδιο σημάδι που είχε η Μαντλίν. Το σημάδι ήταν στο δεξί της μάτι. Είμαι σίγουρη για το τι είδα. Το κορίτσι ήταν 13 ή 14. Δυστυχώς, δευτερόλεπτα αφού έφυγαν, κατάλαβα ποια ήταν», πρόσθεσε. Ακόμη επεσήμανε ότι δεν είδε εάν τα κορίτσια ήταν μόνα τους ή με κάποιον άλλον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης